Nagellak roulette

Nagellak Roulette #65

iOnTrend nagellak roulette #65

Een hele fijne zaterdag. Het zonnetje schijnt nog steeds. Heerlijk vind ik het als ik wakker word en het zonnetje laat zich van haar beste kant zien. Vandaag nagellak roulette #65 alweer. Ik heb weer 5 nagellakjes voor je uitgekozen. Veel plezier.

Essence The Nudes 03 I’m Lost In You! 
Deze nude heeft een echte zandkleur. De formule was prima en ik zal haar zeker een keer gebruiken voor een nail art.

Essence The Nudes 03 I'm lost in you nagellak nail polish

HEMA Long Lasting Nail Polish #36
HEMA heeft haar nagellakschap vernieuwd. Alle nagellakjes hebben nu een nummer en een naam! Een hele verbetering als je het mij vraagt, want op een of andere manier blijven alleen de nummer niet hangen. De oude nagellakjes zonder naam zijn nu in de uitverkoop voor €1,-. En daar vond ik deze mooie kobaltblauwe cream.

HEMA #36 blauw long lasting nail polish nagellak

NYC Expert Last Nail Polish 144 Purple Groove
Paars is ook een van mijn favoriete nagellakkleuren. Laast vond ik deze gemuteerde paarse nagellak. Ze brengt heel gemakkelijk aan en de zilveren schimmer vind ik een leuke extra touch.

NYC 144 Purple Groove Long Lasting nail polish

Essie 422 Hiking Heels – Viva Antigua zomercollectie 2016
Deze oranje rode nagellak spat van je nagels, Heerlijk fel en ideaal voor de zomer. Formule was goed en ik had twee laagjes nodig om haar dekkend te krijgen.

Essie 422 Hiking Heels

Kiko cosmetics #261 Sparkle T. Pearly Amethyst
Dit nagellakje kocht ik laatst in Den Haag. Super girly en het doet me denken aan elfjes en unicorns. Ik draag haar hier over een lila nagellak. De shimmer is goed zichtbaar en een laagje was voldoende. Dit is een hele leuke topper om een gewone cream wat extra sparkle te geven.

Kiko #261 Sparkle T. Pearly Amethyst

Dit was het weer voor deze week. Ik hoop dat er een aantal kleuren bij zaten die je mooi vindt. Ik wens je nog een heel fijn weekend!

Liefs Imke

3 Reacties

  • Pearl

    De blauwe nagellak van Hema ziet er mooi uit. Het valt me op dat Hema een ruime keuze in goede nagellak heeft, ik heb nu ook een mooie neonkleur van de Hema op. Fijn dat de lakjes nu ook een naam krijgen ipv alleen een nummer.

    • iontrend

      Hi Pearl, de HEMA nagellakjes krijgen niet heel veel aandacht op blogs en dat is jammer want het zijn hele leuke lakjes met goede kwaliteit. Ik ben benieuwd welke je gaat kopen van de nieuwe lakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook