Nagellak roulette

Nagellak Roulette #64

iOnTrend nagellak roulette #64

Hallo, hallo! Een hele fijne zaterdag. Het is iets afgekoeld en zou dat betekenen dat de herfst zich snel zal melden? Ik heb voor vandaag weer 5 nagellakjes uit mijn collectie gekozen. Enjoy!

Essie Gel Couture 90 Make the cut
Op 1 september lanceerde Essie Nederland officieel de Gel Couture nagellakjes. Ze hadden een leuke actie op hun Instagram pagina waar je een mail kon sturen naar en zo kans kon maken op een van de nieuwe nagellakjes. Ik heb een mail gestuurd en ik kreeg 90 Make the cut. Het is een greige met een sterke parelmoer shimmer. Ik heb eerder een aantal donkere nagellakjes gekocht en daar was ik heel blij mee. Geweldige formule en prachtige kleuren. Ook deze lichte Essie Gel Couture heeft een geweldige formule en pigmentatie. Dit nagellakje was dekkend in 2 laagjes.

Essie Gel Couture 90 Make the cut

Rimmel London 60 Seconds 841 Singing the Blues
Blauw, bauw ik hou van jou ♥. Blauw is nog steeds een van mijn favoriete nagellakkleuren. En toen ik deze mooie kobaltblauwe nagellak van Rimmel vond wilde ik haar direct hebben. Singing the Blues heeft een shimmer die zichtbaar is en een mooie finish geeft. Prima lakje en met 2 laagjes dekkend.

Rimmel London 60 sec nail polish 841 Singin'the blues

Zoya Monica
Als er een merk is dat je een keer moet proberen is het Zoya. Dat is echt een van de beste nagellak merken die je kunt vinden. In Nederland alleen te koop via de online nagellak webshops. Zoya Monica is een hele mooie diep paarse cream. Geweldige formule, gemakkelijk aan te brengen.

Zoya Monica

Kiko Denim nail lacquer #465 British Jeans
Vandaag heb ik een nog een blauw nagellakje voor je. Ze lijkt op Singing the Blues, maar British Jeans heeft een semi matte finish. Kiko is tegenwoordig steeds gemakkelijker verkrijgbaar in Nederland. En ook dit is een merk dat je op je verlanglijstje kunt zetten. Ze hebben hele leuke en goede nagellakjes. En ze zijn heel betaalbaar.

Kiko #465

Sally Hansen Complete Salon Manicure 640 Open Mica Night
Toen ik dit nagellakje zag met vierkante holografische glitters moest ik haar hebben. Ik heb haar via Ebay besteld. Super leuke glitter topper en de vierkante glitters zijn niet iets wat je vaak ziet. Het aanbrengen was niet zo gemakkelijk omdat er vooral veel tranparante basis op de kwast komt en maar een paar glitters. Ik doe de nagellak dan op een plaatje en vis de glitters eruit.

Sally Hansen Complete Salon Manicure 640 Open Mica Night

Ik hoop dat je een nagellakje gezien hebt waar je enthousiast van werd. Ik zou het leuk vinden als je me laat weten welke jouw favoriet is van deze week.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook