Nagellak roulette

Nagellak Roulette #62

iOnTrend nagellak roulette #62

Hallo, hallo! Het is weer weekend! Tijd voor een nieuwe Nagellak Roulette. Dit keer heb ik weer 5 nagellakjes uit mijn collectie gekozen. Laten we snel gaan kijken.

Kiko Cosmetics nail lacqer 502 Pearly Mexican Pink
Deze week begin is met een zuurstokroze nagellak van Kiko. Pearly Mexican Pink is een heerlijke zoete roze nagellak die vol zit met roze shimmer.

Kiko Cosmetics nail lacqer 502 Pearly Mexican Pink

Orly 40732 Snowcone
De naam doet vermoeden dat dit nagellakje pas in de winter geswatcht moet worden. Maar Snowcone is ook erg leuk voor het voorjaar en de zomer. Het is een frisse middenblauwe creme die dekt in twee laagjes.

Orly 40732 Snowcone

Essie 424 Loot the Booty
Inmiddels staat de nieuwe collectie in de winkel en dat betekent dat je Loot the Booty met 50% korting kunt kopen. Dat is precies wat ik gedaan heb. Ze komt uit de zomercollectie Viva Antigua. Van alle kleuren sprak deze me het meest aan. Deze marineblauwe nagellak heeft paarse en groene shimmers die goed zichtbaar zijn op de nagel.

Essie 424 Loot the Booty

Loaded Lacquer Bento Box
Een van de eerste Indie nagellakjes die ik kocht, was Bento Box van Loaded Lacquer. Ik was er direct verliefd op toen ik haar zag. Deze paarse jelly heeft blauwe flakies  en de combinatie is erg mooi. Ik had drie laagjes nodig om haar streepvrij te krijgen.

Loaded Lacquer Bento Box

Revlon 340 Stunning
Als laatste kan ik je deze week een hele leuke zilveren holografische topper van Revlon laten zien. De naam is Stunning. Evenals de topper die ik je vorige week liet zien, is dit een leuk lakje om in je collectie te hebben. Ze is alleen niet bijzonder en als je van de magie van holografische nagellak wilt genieten, dan is dit niet voldoende.

Revlon 340 Stunning

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook