Nagellak roulette

Nagellak Roulette #61

iOnTrend nagellak roulette #61

Ja, je ziet het goed LOL. Nagellak Roulette is terug van weggeweest! De afgelopen maanden kwam het er steeds niet van, maar nu heb ik er weer een voor je. Ik weet dat dit het meest populaire item op mijn blog is en daarom moest ik haar wel terugbrengen.

In Nagellak Roulette laat ik je iedere zaterdag 5 nagellakjes uit mijn collectie zien. Dit kunnen nagellakjes zijn die nog te koop zijn, maar het kunnen ook nagellakjes zijn die niet meer (of heel moeilijk) verkrijgbaar zijn. Het is iedere week een mix aan kleuren, finishes en merken. En iedere week laat ik je minimaal een glitter lakje zien. Laten we snel beginnen. Dit zijn de 5 nagellakjes die ik deze week voor je heb.

Catrice Ultimate Nail Lacquer 23 The Monkey Gets Funky
Dit nagellakje heb ik laatst gekregen van Marjolein. Super lief en ik had haar nog nooit opgemerkt in het Catrice schap. The Monkey Gets Funky is een hele mooie donkere nude met gouden shimmer. Twee gemakkelijke laagjes en je bent klaar.

Catrice Ultimate Nail Lacquer 23 The Monkey Gets Funky

O.P.I NL915 Just Shocking! nagellak nail lacquer
Dit nagellakje ‘vond’ ik in een keer in mijn collectie. Hoe kon ik haar nou vergeten? Just Shocking! is een oranje rode jelly die bestaat uit rode en roze reflecterende mini flakies. Een hele mond vol voor zo’n klein lakje. Dit is een van de beruchte O.P.I mystery polishes die in een vorig leven een andere naam hadden. Just Shocking is namelijk Scarlett uit de 2012 Nicole by O.P.I Selena Gomez collectie. Het zijn nog steeds originele O.p.I nagellakjes alleen met een andere naam. Als je op de link klikt kun je lezen wat de reden is dat O.P.I deze lakjes een andere naam geeft.

O.P.I NL915 Just Shocking! nagellak nail lacquer

Kiko Cosmetics nagellak nail lacquer 521 Pearly Ocean
Een frisse duik is een koele blauwe oceaan … altijd LOL. Pearly Ocean van Kiko is een heerlijk electric blue nagellakje. In de zon straalt ze.

Kiko Cosmetics nagellak nail lacquer 521 Pearly Ocean

Casuelle Shine on me nagellak nail lacquer – My Brilliant Brilliance
Een aantal weken geleden liet ik je de zusjes al zien van My Brilliant Brilliance. Voor de zekerheid geef ik je namen en de link naar het artikel nog een keer door. De andere twee heten My Shiny Day en My Night Glow. Deze glitter toppers vond ik bij Big Bazar en zijn ideaal om een ‘saaie’ creme om te toveren. Het effect dat het je nagellak geeft is erg leuk.

Casuelle Shine on me nagellak nail lacquer - My Brilliant Brilliance

Sally Hansen Complete Salon Manicure 600 Crown Jewels
En als laatste van deze 61ste Nagellak Roulette heb ik een heel mooi glitterlakje voor je. Sally Hansen Crown Jewels heeft een transparante basis. Daarin zwemmen groen/gouden glitters en holografische glitters. Leuke topper maar niet heel erg bijzonder. Ieder merk heeft wel een soortgelijke topper in zijn collectie.

Sally Hansen Complete Salon Manicure 600 Crown jewels

Liefs Imke

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook