Nagellak roulette

Nagellak roulette #55

nagellak roulette #55

Het is alweer weekend en we zijn al aanbeland in de 10e maand van dit jaar! Tel jij al af tot de feestdagen? Deze week heb ik weer vijf nagellakjes voor je. Ik hoop dat er een tussen zit die je mooi vind.

HEMA Holographic 51
Het kan nog net … een licht holografisch nagellakje. Deze is van de HEMA. Prima lakje, 2 lagen om haar dekkend te krijgen.

HEMA Holographic 51

Rare Nails 053 Twilight
Tijdens mijn vakantie in Gran Canaria kocht ik twee nagellakjes van merken die ik nog niet kende. Een was Twilight van het merk Rare. En wowie … deze is prachtig en dekkend in één laagje.

Rare Nails 053 Twilight

O.P.I NL T29 I Brake For Manicures 
Ik geloof dat dit een van mijn eerste O.P.I nagellakjes was. Prachtige bruine/paarse nagellak. Gemakkelijk aan te brengen en dekkend in twee laagjes.

O.P.I NL T29 I Brake For Manicures

O.P.I NL E48 Here Today … Aragon Tomorrow
En ik heb deze week nog een groene nagellak voor. Wel een van een heel ander kaliber als de holografische van HEMA. En dit is er een die je zomaar kunt verwarren met zwart. Het is echt een hele donkergroene nagellak. Dekking was voor een donkere kleur niet echt goed. De nagellak was vrij dun en liet strepen achter. Ik heb uiteindelijk 3 dunne laagjes gedaan.

O.P.I NL E48 Here Today ... Aragon Tomorrow

Catrice Million Styles effect top coat 04 Return Of Space Cowboys
De Million Styles top coats zijn perfect om een gewone cream om te toveren in een magisch mooi shimmer lakje. Deze heeft een blauw/paarse gloed. Ik kocht deze in de uitverkoop. De Million Styles zitten nog in het assortiment en als je er een zoekt zul je vast een mooie kunnen vinden.

Catrice Million Styles effect top coat 04 Return Of Space Cowboys

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook