Nagellak roulette

Nagellak roulette #54

nagellak roulette #54

Een hele fijne zaterdag. Tijd voor nagellak roulette #54.

Maybelline Colorshow 435 Paprika Pop – Sweet & Spicy collectie
Ik begin deze week met twee nagellakjes uit de Sweet & Spicy collectie van een maand of twee geleden. De limited edtions van Maybelline komen niet meer in de Nederlandse schappen te staan. Dat is jammer, want er zaten soms hele leuke tussen. Maar deze nagellakjes staan nu wel in het gewone schap. Paprika Pop is een heerlijke zomerse rode nagellak. Twee laagjes waren voldoende om de nagellak dekkend te krijgen.

Maybelline Colorshow 435 Paprika Pop

Maybelline Colorshow 436 Crushed Cayenne – Sweet & Spicy collectie
Een ander lakje uit de Sweet & Spicy collectie is Crushed Cayenne. Een hele mooie wijnrode nagellak met gouden shimmer. Ook deze had maar twee laagjes nodig en de formule was erg goed.

Maybelline Colorshow 436 Crushed Cayenne

Claire’s 38984 Tropical Breeze
Tropical Breeze had ik al een tijdje geleden geswatcht (je weet wel toen de zon nog scheen LOL) Hele leuke zomerse XL shimmer die ieder lakje omtovert. In het flesje kun je zien dat de shimmer lichtgroen is met een blauwe gloed. Ik draag het hier over een turquoise nagellak en samen zijn ze heel zomers en schitteren ze je tegemoet.

Claire's 38984 Tropical Breeze

Essie 369 Make Some Noise – NEON 2015 collectie
Een nagellakje uit de zomercollectie van Essie is 369 Make Some Noise. Vorige week liet ik je All Access Pass zien. Beide hele leuke felle zomerse kleuren, maar zeker geen neons.

Essie 369 Make Some Noise - NEON 2015 collectie

Revlon Colorstay 290 Midnight
En als laatste deze week een lakje dat ik begin dit jaar al had geswatcht en op een of andere manier nog niet in een nagellak roulette terecht is gekomen. Dit is Revlon Colorstay in de kleur 290 Midnight. Ik ben fan van blauw en zeker dit soort ‘muted’ blauwe kleuren. Ik kocht deze voor €0,99 bij Action. Ik heb bij mijn Action laatst nog een paar Revlon Colorstay nagellakjes zien liggen, dus als je deze wilt hebben is het de moeite waard om te kijken of jouw filiaal ze nog heeft.

Revlon Colorstay 290 Midnight

Ik hoop dat er weer een paar lakjes tussen zaten die je mooi vindt. Heel fijn weekend nog!

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook