Nagellak roulette

Nagellak roulette #48

nagellak roulette #48

Essence 01 Sing, sweet nightingale – trend edition Cinderella
Heel lieflijk is dit baby roze nagellakje uit de Cinderella collectie. Ik heb zoveel plezier met The Glass Slipper glitter topper en Bibbidi Bobbidi-Boo dat ik mijn geluk ook wilde proberen met dit nagellakje. En ik had inderdaad geluk. Sing, sweet nightingale heeft een hele fijne formule die twee laagjes nodig heeft.

Essence 01 Sing, sweet nightingale - trend edition Cinderella

Claire’s 30871 Ditsy
Ik ben bijna door al mijn glitter toppers van Claire’s heen LOL. Ze zijn zo leuk! Ditsy is een glitter topper in een transparante basis met verschillende pastelkleurige glitters in verschillende maten. Aanbrengen was heel gemakkelijk en op de foto zie je een laagje.

Claire's 30871 Ditsy

Catrice Ultimate Nail Lacquer 71 CadiLILAC
CadiLILAC is een van de nagellakjes die onlangs het assortiment heeft moeten verlaten. Deze lila heeft een hele bijzondere parelmoer-achtige finish. De nagellak is vrij dun. Ik had drie laagjes nodig om haar dekkend te krijgen. Een hele bijzondere kleur en dat is te danken aan de shimmer.

Catrice Ultimate Nail Lacquer 71 CadiLILAC

Essence I ♥ Trends 12 It’s Nude, Dude! – The Nudes 
Ook dit is een nagellakje dat onlangs uit het assortiment gehaald is. Ik ben normaal gesproken niet zo dol op nude kleuren, maar als het zulke donkere kleuren zijn … Deze prachtige donkerbruine nagellak heeft een sterke gouden shimmer die gaat stralen als de zon erop schijnt. Verrassend mooi en ik ben blij dat ik haar nog net op tijd heb gevonden.

Essence I ♥ Trends 12 It's Nude, Dude! - The Nudes

Claire’s 46288 Valentine’s
Het duurt nog even, maar als Valentijnsdag weer voor de deur staat is dit wel een hele leuke topper om op je nagels te doen. Valentine’s bestaat uit een transparante basis. Daarin zwemmen witte matte glitters en rode metallic hartjes. Ik moest even vissen naar de hartjes, maar verder krijgt dit nagellakje een ruime voldoende.

Claire's 46288 Valentine's

Dit was mijn nagellak roulette voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Ik wens je een geweldig weekend en graag tot maandag voor een nieuwe nail art!

Liefs Imke

7 Reacties

  • iontrend

   De bruine is zeker een hele mooie kleur voor de herfst. De komende weken zullen er steeds meer herfstkleuren in de nagellak roulette komen denk ik. En daar zullen ook een paar oranje kleuren bij zitten denk ik 😀

 • Pearl

  Hoi Imke, het roze lakje van Essence uit de Cinderella collectie (dat lakje heb ik ook!!) en CadiLilac van Catrice vind ik allebei hartstikke mooi. Ik hou vooral van lila! Ik vind NagellakRoulette ook altijd leuk om te kijken/lezen. Jouw random favoriete nagellakkleurtjes zijn altijd heel mooi gelakt. Fijn weekend! Grtz Pearl

  • iontrend

   Hoi Pearl, wat leuk dat jij ook zo van lila nagellak houdt. Het is erg leuk om te lezen dat je nagellak roulette een leuk item op mijn blog vindt. Ik vind het zelf ook erg leuk en ga er voorlopig nog mee door. Fijn weekend. Liefs, Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook