Nagellak roulette

Nagellak roulette #46

nagellak roulette #46

Hallo, hallo welkom bij een nieuwe Nagellak roulette! Leuk dat je er bent. Vandaag heb ik weer 5 nagellakjes uit mijn collectie gepakt die ik nog niet eerder op mijn blog heb laten zien.

P2 030 Cool & Crazy – limited edition Holi Beauty Festival
Ik start vandaag met een hele zonnige gele nagellak van P2. De limited edition Holi Beauty Festival kwam een aantal weken geleden uit. Ieder jaar verwelkomen de mensen in India de lente met het “Feest der kleuren” ook wel Holy genoemd. Deze collectie is op daarop geïnspireerd. In deze collectie zaten slechts drie nagellakjes: rood, paars en geel. Cool & Crazy is de naam van de gele nagellak. Bij veel gele nagellakjes is de formule niet zo goed. Ik weet niet precies waarom dat zo is, maar het zal vast iets met de pigmenten te maken hebben. De formule van deze nagellak was oké. Met drie dunne laagjes was ze dekkend en had ik geen strepen meer.

P2 030 Cool & Crazy - limited edition Holi Beauty Festival

Catrice C02 Playing in Lavender Heaven – limited edition Doll’s Collection
Ik geloof dat ik een lila fase doormaak, want ik heb de laatste tijd wel 6 lila nagellakjes gekocht. In mijn ogen zijn allemaal anders natuurlijk en moest ik ze hebben. Playing in Lavender Heaven komt uit de Doll’s Collection van Catrice. Ik geloof dat deze in april/mei uitkwam. Ik heb de collectie toen laten staan, maar toen ik ze uitverkoop bak zag liggen mocht deze lila nagellak mee naar huis. En ik ben blij dat ik haar meegenomen heb. Wat een beauty! Ze heeft een hele formule, is super goed gepigmenteerd en brengt gemakkelijk aan. En het beste van alles is, dat ze een satijnglans finish heeft!

Catrice C02 Playing in Lavender Heaven - limited edition Doll's Collection

ONLY YOU 249 No Limit
Je kon ze laatst al zien in een artikel waar ik het oude en nieuwe flesje van de ONLY YOU nagellakjes vergelijk. Nu dan eindelijk een swatch. No Limit is een standaard fuchsia roze crème nagellak. Goede formule en dekkend in twee laagjes.

ONLY YOU 249 No Limit

China Glaze Crackle Glaze 1047 Oxidized Aqua
Ik kon de verleiding niet weerstaan toen ik Oxidized Aqua van China Glaze bij de Action zag voor slechts €0,49. Ja crackle is uit … ik weet het. Maar de kleur sprak me aan. En ik ben zo blij dat ik haar gekocht heb. Deze combinatie vind ik zelf echt super en ik heb ze met plezier gedragen.

China Glaze Crackle Glaze 1047 Oxidized Aqua

Claire’s 21997 Surfers Chick
Als laatste weer een glitter topper van Claire’s. Surfer Chick is een hele zomerse glitter topper met roze, blauwe en lime/gele neon hexagonale glitters. Ik draag ze hier over Cool & Crazy en die combinatie verraste me. Zo zomers en vrolijk LOL.

Claire's 21997 Surfer Chick

Dit was het weer voor deze week. Leuk dat je er was en ik zou het leuk vinden als je me laat weten wat jouw favoriet van deze week is.

Fijn weekend nog!

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook