Nagellak,  Swatches

Morgan Taylor Sweetheart Squadron – deel 2

Morgan Taylor Sweetheart Squadron collection

Hallo, hallo en welkom terug. Vandaag kan ik je nog twee nagellakjes laten zien uit de herfstcollectie Sweetheart Squadron van Morgan Taylor. De collectie is geïnspireerd op de moedige vrouwen uit de luchtvaartindustrie. Deze collectie bestaat uit 6 nieuwe herfstkleuren. Laatst heb ik je er al twee kunnen laten zien; Perfect Landing en Oh, Para-chute!. Vandaag kan ik je Up In The Air-Heart en Put A Wing On It laten zien.

Morgan Taylor Sweetheart Squadron collection Up In The Air-Heart and Put A Wing On It

Up In The Air-Heart
Dit naam voor dit nagellakje moet geïnspireerd zijn op Amelia Earhart. En terecht. Deze dame was een beroemde Amerikaanse vliegentersier. In januari 1935 werd ze de eerste persoon die solo de Grote Oceaan overvloog, maar ze werd vooral bekend doordat ze als eerste vrouw in 1932 als pilote de Atlantische Oceaan overstak. Up In The Air-Heart heeft een goede formule. Ook deze cream is goed gepigmenteerd en ik had voldoende aan twee laagjes.

Morgan Taylor Sweetheart Squadron collection Up In The Air-Heart

Put A Wing On It
En dat kan ik je eindelijk mijn favoriet laten zien. Put A Wing On It is een hele unieke roestbruine shimmer. Uniek in mijn collectie, geweldige formule, prachtige shimmer en perfect voor de herfst. De formule is dun, maar zeker niet waterig. Het is dun en gepigmenteerd en dat werkt heel prettig. Doordat ze wat dunner is, is de kleur op je nagels iets lichter dan in het flesje, maar dat is gemakkelijk op te lossen door bijvoorbeeld 3 ipv 2 laagjes te dragen. Op de foto’s draag ik twee laagjes. Door de zon lijkt ze wat feller dan ze in werkelijkheid is. Op de eerste foto bovenaan dit artikel kun je de werkelijke kleur zien.

Morgan Taylor Sweetheart Squadron collection Put A Wing On It

Ik heb je vier lakjes uit de Sweetheart Squadron collectie laten zien en ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete kleur is. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Morgan Taylor Sweetheart Squadron collection Up In The Air-HeartMorgan Taylor Sweetheart Squadron collection Put A Wing On It

De Sweetheart Squadron collectie is te koop op de website van Morgan Taylor (klik hier voor een directe link). Morgan Taylor geeft je verschillende opties. Je kunt deze nagellakjes los kopen, in een duo set zoals ik je heb laten zien, maar er is ook een set met 4 mini’s. De duo set die ik je heb laten zien kost €21,50.

Liefs Imke Dit product werd mij aangeboden ter review

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook