Beauty,  Nagellak,  Nagelverzorging

Morgan Taylor Strip Ease Nail Lacquer Remover

Morgan Taylor Strip Ease Nail Lacquer Remover

Als nagellak blogger verslind ik flessen met nagellak remover. Ik heb door de jaren heen veel verschillende merken geprobeerd. Voor mij moet een nagellak remover doen wat ze belooft – nagellak verwijderen. En het liefst ook die moeilijk te verwijderen glitter nagellakjes. En het is een bonus als de remover mijn nagels niet aantast en ze zo broos maakt dat ze breken. Ik heb laatst de Strip Ease van Morgan Taylor mogen testen en ik vertel je graag wat ik van deze remover vind.

Morgan Taylor Strip Ease Nail Lacquer Remover 

Als nagellak liefhebber ben je vast bekend met Morgan Taylor. Ze verkopen professionele en exclusieve nagellak. Maar naast nagellak verkopen ze ook verschillende producten om je handen en nagels mee te verzorgen. Strip Ease Nail Lacquer Remover is een nagellak remover die niet alleen reguliere creams gemakkelijk verwijderd, maar ook die lastige glitter nagellakjes.

Morgan Taylor Strip Ease Nail Lacquer Remover

Wat deze nagellak remover bijzonder maakt, is dat zij mild is voor de nagels en nagelriemen. Ze laat geen witte waas achter en ze bevat vitamines en mineralen die een beschermende laag vormen om zo de nagel te beschermen tegen uitdrogen.

Strip Ease is verkrijgbaar via de website van Morgan Taylor. De remover met 120 ml kost €11,05. Ze hebben ook een variant met 240 ml, 480 ml of 960 ml.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook