Beauty,  Huidverzorging

By Ilse: moedervlekje weg laten halen

Sinds 2 jaar ga ik weer naar de schoonheidsspecialiste. Meestal krijg ik een heerlijke gezichtsbehandeling en gezichtsmassage, maar dit keer heeft Ilse iets anders gedaan. Ze heeft een moedervlekje en een rood adertje weggehaald.

Ik heb het moedervlekje al zo lang ik me kan herinneren. Het rode adertje zit er pas een paar jaar. Omdat het tussen mijn sleutelbeenderen zit, was het precies op zo’n plek die mij irriteerde. Had ik een leuke blouse aan of andere top en dan zat daar ook altijd die lelijke rode vlek. Ik heb een paar ‘Voor’ foto’s gemaakt om het aan je te kunnen laten zien.

Om me te behandelen heeft ze gebruik gemaakt van een apparaat met de naam Alsatom SU 100. Dit is een mono- en bipolaire electro coagulator. Met behulp van de meegeleverde neutrale electrodeplaat en de knop-, lus-, en lanselectrode kunnen op eenvoudige wijze bloedvaatjes dichtgeschroeid worden en wratjes verwijderd.

Ik was er helemaal klaar voor en vond het ook wel spannend want ik wist niet wat ik moest verwachten. hieronder zie je Ilse aan het werk.

De behandeling zelf is kort. Ik heb geen pijn gehad, al is het op momenten wel gevoelig. Bij het verwijderen van de moedervlek wordt het heel warm en dat is gevoelig. Maar zodra Ilse stopt is het gevoel weg. Voor het dichtbranden van het adertje was het eenzelfde ervaring.

Aan het einde van de behandeling kreeg ik een speciale zalf mee om de wondjes mee te behandelen. Dat heb ik meerdere keren per dag aangebracht en de wondjes genezen heel mooi. Het duurt wel een paar weken voordat de roodheid helemaal verdwenen is. Hieronder zie je de huid direct na het weghalen van het moedervlekje.

Ilse kan een behandeling met dit apparaat verzorgen wanneer je aan een van de volgende dingen geholpen wilt worden:
– Dermatosis papulosa (ouderdomswratjes)
– Fibromen (steelwratjes)
– Gerstekorrels
– Kersenwratjes
– Ouderdomswratten
– Syringomen
– Talgklierhyperplasie (vergrote talgklier)
– Xanthelasma (cholesterol ophopingen rondom de ogen)

Wil je meer informatie over een van de behandelingen, neem dan contact op met Ilse. Je kunt contactinformatie over uitgebreide informatie vinden over de verschillende schoonheidsbehandelingen. De praktijk van Ilse is gevestigd in Lent bij Nijmegen. Voor de website, ga naar schoonheidopmaat.nl.

Bedankt voor je bezoek en hopelijk heb ik je kunnen laten zien dat je van sommige ongerechtigheden vrij gemakkelijk af kunt komen.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook