Nagellak,  Swatches

Milani 580 Fuchsia

Milani glitter topper 580 Fuchsia

Sparkle sparkle sparkle!

Milani glitter topper 580 Fuchsia

Milani is een Amerikaans drogisterij merk dat je in Nederland alleen via internet kunt kopen. Als je het in Google invult krijg je een aantal zoekresultaten waaronder BOL.com. Ik heb deze prachtige Fuchsia glitter topper gekregen van Cindy van Brilliantnails.

Milani glitter topper 580 Fuchsia

Op mijn nagels draag ik Pure HEMA een heerlijke oranje rode nagellak. En daaroverheen een laagje Milani. Er zitten voldoende glitters in de nagellak om een goede dekking te geven bij de eerste laag. Het contrast tussen de oranje rode nagellak en fuchsia glitters vind ik heel gaaf. Wat vind jij?

Milani glitter topper 580 Fuchsia

Ik heb ook een paarse glitter gekregen van Cindy en die zal ik ook snel laten zien!

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook