Nail art

Mijn favoriete nail arts van 2013

iOnTrend favoriete nail arts 2013

Gisteren kon je mijn favoriete nagellakken zien. En vandaag laat ik je mijn favoriete nail arts zien. Ik ben dit jaar pas begonnen met het maken nail arts. (dan tel ik de witte stippen die ik tijdens de lessen op de middelbare school met Tipp ex tekende niet mee LOL.) Ik vind het heel erg leuk om te doen en vind het leuk om steeds nieuwe technieken uit te proberen. De ene keer lukt het beter dan de andere keer en dat motiveert me om door te gaan. Er zijn ook nog voldoende technieken die ik nog niet geprobeerd heb. In 2014 kun je daarom ook weer nieuwe nail arts verwachten.

Eerst wil ik dit jaar afronden. Dit zijn mijn favoriete nail arts van 2013.

iOnTrend nail art 2013

De laatste uren van 2013 zijn een feit. Ik wens je een hele fijne oudejaarsdag en een gezellige en veilige jaarwisseling.

Liefs Imke   

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook