Nagellak,  Swatches

Maybelline NY limited edition 5th Ave Mattes

Maybelline NY limited edition 5th Ave Mattes

Als je mijn blog vaker hebt bezocht, weet je dat ik regelmatig in Duitsland ga shoppen. Ik woon aan de grens en het is voor mij een hele kleine moeite om even naar Duitsland te rijden en te zien of ze nog mooie nieuwe nagellakjes hebben. In het begin wist ik niet of ik mijn aankopen op mijn blog kon plaatsen, maar ik zie steeds meer dames die naar Duitsland rijden om bijvoorbeeld bij de DM te gaan winkelen.

Vandaag wil ik je een limited edition laten zien van Maybelline New York. In Nederland heeft Maybelline besloten de limited edition niet meer uit te brengen, maar in Duitsland komen er nog een aantal per jaar uit. De 5th Ave Mattes spraken me aan omdat ze matte zijn en de kleuren leken me ideaal voor het najaar. Ik kan je vandaag 2 van de 4 nagellakjes uit deze collectie laten zien.

High Heel Pavement
Dit is een hele mooie asfalt grijze matte nagellak. Het lijkt echt op asfalt op je nagels. Aanbrengen was heel gemakkelijk. Voordeel van matte nagellak is dat het snel droogt. Je hoeft dus niet lang te wachten tussen de laagjes. Het matte effect is ook goed zichtbaar. Door het zonlicht lijkt ze semi matte, maar ze is een echte matte.

Maybelline NY limited edition 5th Ave Mattes High Heel Pavement

Omdat ik vaak meerdere nagellakjes van dezelfde kleur heb, ben ik eens in mijn collectie gaan kijken. En High Heel Pavement is een bijna exacte dupe voor China Glaze Stone Cold uit The Hunger Games collectie. Dus als je die in je collectie hebt, dan heb je deze waarschijnlijk niet nodig LOL.

Maybelline NY limited edition 5th Ave Mattes High Heel Pavement

Wine at 5
Kun je ooit genoeg rode nagellak in je collectie hebben? In mijn geval niet. En dus wilde ik ook graag deze rode semi matte nagellak aan mijn collectie toevoegen. De kleur is vrij uniek en is geen standaard rood. Het heeft een drupje bruin in de mix. Ook deze nagellak had twee laagjes nodig. Als je goed kijkt had ik een paar bubbeltjes op mijn middelvinger. Deze zijn met een matte nagellak extra zichtbaar dus daar baalde ik een beetje van. Verder een prachtige nagellak en ook met een laagje top coat is het een beauty en ik draag haar graag.

Maybelline NY limited edition 5th Ave Mattes Wine at 5 Maybelline NY limited edition 5th Ave Mattes Wine at 5

Deze collectie vond ik bij de DM in Kranenburg.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook