Nagellak,  Swatches

Maybelline NY 124a bruin met gouden shimmer

Ik weet het… de lente is begonnen en ik kom weer met een bruin lakje. Deze is gewoon té mooi om maanden in de kast te laten liggen. 

Maybelline New York My Varnish nr 124a brown with golden shimmer

Vandaag dus een hele mooie donkerbruine nagellak met gouden shimmer. Het is een lakje uit de My Varnish collectie van Maybelline New York. Ik geloof niet dat dit de reguliere collectie is. Ik heb deze nagellak gevonden bij Big Bazar en zij verkopen alleen oude collecties. (correct me if I’m wrong!)

Ik dacht eerst dat het een top coat was, maar dat is niet zo. Het is een echte nagellak. En na duizenden keren lakken en tientallen keren nieuwe ruimte zoeken voor mijn alsmaar groeiende stash, ben ik erachter. Ik geloof dat ik na creams, nagellak met een subtiele shimmer of glitter het mooist vind. Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook gek op glitter, maar soms is dat niet iets too much voor een doordeweekse dag. Of op kantoor. En als je je ideale nagellak niet kunt vinden, dan kun je hem maken. Er zijn tegenwoordig zoveel mooie top coats die een cream nagellak omtoveren in een nagellak met shimmer. Mijn favoriet is de Wine Shimmer van Maybelline NY. Een hele mooie wijnrode nagellak met holografische glitterdeeltjes.

Wat vindt jij van deze bruine nagellak met gouden shimmer?

Maybelline New York My Varnish nr 124a brown with golden shimmerMaybelline New York My Varnish nr 124a brown with golden shimmerMaybelline New York My Varnish nr 124a brown with golden shimmerMaybelline New York My Varnish nr 124a brown with golden shimmer

My varnish nagellak van Maybelline NY is te koop bij Big Bazar en voor deze nagellak betaalde ik €1,99.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook