Nagellak,  Swatches

Masura I’m Free Tonight

Een primeur op mijn blog vandaag! Ik kan je namelijk voor het eerst een Russisch nagellakje laten zien. Ik vind het zo leuk om je eindelijk dit nagellakje te kunnen laten zien. Ik heb haar namelijk al een tijd in huis, maar wachtte geduldig op de zon.

Het nagellakje is van het merk is Masura. Ze zijn behoorlijk reclame aan het maken, dus misschien heb je ze al eens op Instagram voorbij zien komen. Ik ontdekte ze een tijd geleden op de website van Hypnoticpolish. Mijn nieuwsgierigheid wint het altijd en ik besloot daarom twee nagellakjes te bestellen.

Toen ik alle prachtige nagellakjes aan het bekijken was viel mijn oog op I’m Free Tonight. De felle blauwe kleur is als een magneet voor me. Ik wist dat ik haar wilde proberen. De formule is goed. Ik had twee laagjes nodig om haar volledig dekkend te krijgen. Er zitten zilveren en holografische glitters in, maar helaas is het holografisch effect niet sterk. Geen probleem hoor, want zonder is ze ook prachtig.

Op de laatste foto kun je de holografische glitter zien op mijn wijsvinger.

Masura is dus een Russisch nagellak merk. Mocht je meer over ze willen weten, dan kun je hier klikken. In een flesje zit 11 ml. Ik heb mijn nagellakje gekocht bij Hypnotic Polish en betaalde daar €5,95 voor.

Heb jij al eens van dit merk gehoord?

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook