Nagellak,  Swatches

Manhattan Green Chai

Manhattan 820 Green Chai

Hallo, hallo! Leuk dat je even tijd vrij hebt kunnen maken om Green Chai te bekijken. Dit nagellak uit de Last & Shine lijn van Manhattan kocht ik laatst bij de DM in Duitsland. Manhattan heeft een tijdje geleden de formule van haar nagellakjes veranderd. En ook de flesjes hebben een andere vorm gekregen. Toen ik Green Chai zag, moest ze mee naar huis. Het is een hele lichtgroene nagellak met roze en blauwe micro glitters.

Manhattan Last & Shine nagellak 820 Green Chai

De formule was oké. In mijn ogen hebben maar weinig pastels een hele goede formule. Ze zijn of erg dik, of juist heel dun en willen na 4 lagen nog niet dekken. Met Green Chai viel het mee. Twee dikkere laagjes had ik nodig. De glitters kun je goed zien en ik vind het effect heel erg leuk. Het voordeel van deze glitters is, dat ze niet moeilijk te verwijderen zijn. Je hoeft niet uren te boenen.

Manhattan Last & Shine nagellak 820 Green ChaiManhattan Last & Shine nagellak 820 Green Chai

Nieuwschierig naar andere kleuren uit deze Manhattan Last & Shine collectie? Ik heb een aantal weken geleden 680 Your Favourite en 760 Moscow Night geswatcht.

Manhattan is te koop bij de DM in Duitsland en een flesje nagellak kost €2,45 geloof ik. Kan een paar cent goedkoper of duurder zijn.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook