iOnTrend

Manhattan 880 Midnight Kiss

Manhattan Last& Shine nagellak nagellack nail polish 880 Midnight Kiss

Hallo, hallo! Vandaag heb ik weer een nagellakje van Manhattan voor je. Soms sta je voor de 10e keer voor het schap en dan pas valt een bepaalde kleur je op. Laatst was het Midnight Kiss die mijn aandacht trok. Die nachtblauwe shimmer zag er in het flesje al zo mooi uit, dat ik niet kon wachten om haar te dragen.

Manhattan Last& Shine nagellak nagellack nail polish 880 Midnight Kiss

Zelfs na honderden nagellakjes geswatcht te hebben, vind ik het soms nog moeilijk om te voorspellen of een nagellakje een metallic is of een shimmer. En dat had ik met Midnight Kiss ook. Ik nam de gok en gelukkig had ik het dit keer juist. Midnight Kiss is een hele mooie intense blauwe shimmer. Als je deze onder een intense lichtbron houdt zoals een led-lamp, dan weet je niet wat je ziet.

Manhattan Last& Shine nagellak nagellack nail polish 880 Midnight Kiss

De formule van de Manhattan Last & Shine nagellakjes is goed. En zo ook van Midnight Kiss. Twee laagjes en een top coat en ze blijft een week mooi zitten.

Manhattan Last& Shine nagellak nagellack nail polish 880 Midnight Kiss

Houd je nou net zoals ik van dit soort rijke en intense kleuren, dan kan ik je Midnight Kiss echt aanraden. Ik heb haar gekocht bij de DM in Duitsland.

Liefs Imke

6 Reacties op Manhattan 880 Midnight Kiss

  • Wat een prachtige diepblauwe kleur! De shimmer maakt ‘m helemaal bijzonder. Ook ik heb een zwak voor dit soort donkerblauwe tinten, al vind ik het jammer dat ze m’n huid al snel heel bleek maken.

  • Oef wat een beauty! Doet me denken aan Rome By Night van Layla, ook zo mooi donker blauw!

  • Pearl says:

    Ik sta ook vaak voor het schap van Manhattan te kijken, maar besluit dan toch om iets van P2 of Trend it up te kopen, omdat deze merken net mooiere of innovatieve kleuren hebben. De laatste tijd heb ik veel mooie nagellakjes gevonden bij de Prijsmepper: van collecties die net uit de schappen gaan òf nog in de collectie zitten (ik heb 2 lakjes van Catrice gekocht die nog in het vaste assortiment zitten). Het is even graaien in de bakken, maar als je iets moois hebt gevonden? Het is net schatzoeken, haha!!

    • iontrend says:

      O wat ontzettend goed. Prijsmepper is zo’n leuke winkel. De dichtstbijzijnde voor mij is in Arnhem. Ik ga er te weinig naartoe. Wat gaaf dat je zo goed geslaagd bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook