Nagellak

Luxury Lacquers by Catrice

OMG! OMG! Is het Sinterklaas? Of ben ik al jarig? Catrice verwend ons in maart met een prachtige limited editon. En het mooiste is … het is alleen maar nagellak!!!

Catrice Luxury Lacquers limited edition

Het voelt echt een beetje alsof Sinterklaas komt of dat ik bijna jarig ben. Stom he? Het is de spanning dat je weet dat er iets heel erg leuks te gebeuren staat. En het liefst zou ik een sprong in de tijd willen maken om daar dan al te kunnen zijn. Want je snapt dat ik veel te ongeduldig ben. Ik zal je snel laten zien waarom ik zo enthousiast ben.

In maart komt Catrice met een nieuwe limited edition uit genaamd Luxury Lacquers. En deze collectie maakt iedere nagellakliefhebster hebberig en hongerig. In totaal zijn er 24 nagellakjes en ze zijn stuk voor stuk FAN-TAS-TISCH!

Holomania
Ik begin bij mijn nieuwste liefde die diep, heel diep zit. En dat is mijn liefde voor holografische nagellak. In deze collectie zitten 4 holografische nagellakjes en ik kan je vertellen dat er al 3 op mijn verlanglijstje staan. Maar wie weet belandt nummer 4 ook wel in mijn mandje, want ik kan niet degene zijn die in de weg staat van ware liefde LOL.

Catrice Luxury Lacquers limited edition Holomania
Holo Manolo, ApHolo 7,  Holo In One en Plum Me Up Scotty

Sand’Sation
Textured nagellak is nog steeds On Trend in 2014 en Catrice met deze collectie voor het eerst 8 textured nagellakjes uit onder de naam Sand’Sation.

Catrice Luxury Lacquers limited edition Sandsation
100 perSand Real, Maliblue, Sandhopper en PLUMbeachCatrice Luxury Lacquers limited edition Sandsation
Strawberry BAYquiri, It’s a PINKini World, TropiCoral en Waikiki Peach

Chameleon
Ben je een duo chrome liefhebber? Dan kun je je hart ophalen. In deze Luxury Lacquers collectie zitten vier prachtige duo chrome nagellakjes. Het zijn hele krachtige en unieke kleuren die een unieke glans beloven.

Catrice Luxury Lacquers limited edition Chameleon
Chromeo & Julia, Chromit & Miss Pinky, Salmon Salmon But Different en C(h)ome, Leon!

Million Brilliance
Shimmer, shimmer, shimmer. We girls love a good bling! Catrice verwent ons met 8 Million Brilliance nagellakjes. De multi-dimentionale glitter en parelglans laten je nagels stralen en zijn een absolute must-haves voor trendy looks.

Catrice Luxury Lacquers limited edition Million Brillance
BRIGHTsmaid, Glitz Carlton, Glitterama, The Big Bling TheoryCatrice Luxury Lacquers limited edition Million Brillance
Walk Of Glitters, Glitters Are A Girl’s Best Friend,  Sweet Glitzteen en Glitter Me If You Can

En? Heb ik teveel gezegd? Deze limited edition doet me denken aan de Million Styles collectie van een tijd terug. Een speciale collectie met alleen maar nagellak bedoel ik dan eigenlijk en niet de individuele lakjes. Das war einmal… we kunnen nu uitkijken naar een heerlijk frisse nieuwe collectie. Luxury Lacquers ligt vanaf maart in de winkel. Er is nog een klein dingetje. De nagellak is duurder dan gebruikelijk. Voor een flesje uit deze collectie betaal je €3,49.

Welke kleuren of finishes ga jij op je verlanglijstje zetten?

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook