Overig

LOVinity nagellak

Misschien heb je al eens van dit merk gehoord – L.O.V. Ze is op dit moment alleen te koop in Duitsland, maar binnenkort komt ze ook naar Nederland. #yeah

Je kunt haar vinden in 20 Etos filialen. Klik hier voor een overzicht in welke filialen LOVinity te koop zal zijn.

Ik ken L.O.V. uit Duitsland. Daar was ze voorheen alleen bij Rossmann te koop, maar ook in Duitsland is dit merk zich aan het verspreiden en je kunt haar binnenkort ook bij de DM vinden.

L.O.V. heeft heel veel leuke make-up producten in haar assortiment. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik alleen de nagellakjes heb geprobeerd. Benieuwd naar alle make-up, neem dan een kijkje op de website van de Etos.

De nagellakjes zijn ‘long lasting’ en komen in een mooi flesje. De grote zwarte dop haal je eraf en daaronder vind je de dop die je vasthoudt om te lakken.

De nagellak heeft een hele goede formule en ze hebben hele leuke kleuren. Zeker als je op zoek bent naar een paar goede basiskleuren. Een nagellakje kost €5,99 en daarvoor krijg je naast de goede formule en de leuke kleuren, 11 ml nagellak.

Ik vind het heel gaaf dat we weer een nieuw merk nagellak in Nederland hebben gekregen. En zeker omdat het ook een heel goed merk is! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook