Beauty,  Nagellak,  Swatches

Lovinity by L.O.V. Cosmetics

Je hebt ze al op mijn blog kunnen zien, de nagellakjes van L.O.V. Cosmetics. Een ‘nieuw’ merk voor ons. Het wordt al een tijd verkocht in Duitsland. Maar het komt nu ook naar Naderland! Als alles klopt zal de Etos dit merk in haar assortiment gaan opnemen. In eerste instantie een select aantal winkels, maar hopelijk wordt ze heel snel in alle filialen verkocht.


262 Azur Aphrodisiac

Ik ben fan van dit merk. Ze hebben kwalitatief hele goede nagellak. De basis collectie is niet groot en ieder nagellakje kost €5,95. Voor de kwaliteit is het de prijs zeker waard.


131 Tangerine Treasure

Toen ik laatst het flesje iets beter bestudeerde zag ik dat het bedrijf die deze nagellakjes maakt Cosnova is! Zegt je dat iets? Dat is het bedrijf dat ook Essence en Catrice maakt.

Naast nagellak verkopen ze ook andere make-up producten. Ik hoor daar hele goede dingen over, heb zelf alleen nog nooit iets anders van dit merk geprobeerd dan nagellak. Heb je zin om meer over dit merk te weten te komen, dan nodig ik je uit een kijkje te nemen op hun website.

Kende jij dit merk al?

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook