Nagellak,  Swatches

LOOK by Bipa

Een paar weken geleden mocht ik voor mijn werk naar Wenen. Een van de souvenirs die ik meenam waren twee nagellakjes van LOOK by Bipa.

Het is tegenwoordig al zo erg met me dat ik op internet ga zoeken naar adressen van drogisterijen waar ze nagellak verkopen. In Wenen hadden ze meerdere DM filialen en ook een aantal filialen van een Oostenrijks keten Bipa. En mijn geluk, ze hadden een filiaal van DM en Bipa deur aan deur en op nog geen 5 min van mijn hotel.

Dit nagellakje stak er met kop en schouders bovenuit. Ze heeft mijn favoriete kleur en een prachtige paarse shimmer. En op mijn nagels overtreft ze mijn verwachtingen. De nagellak heeft een goede formule.

Mocht je ooit in Oostenrijk, dan kun je uitkijken naar LOOK by Bipa.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook