Nagellak,  Swatches

Loaded Lacquer Fluffy Macaroons

Loaded Lacquer Fluffy Macaroons

Het eerste Indie merk waar ik ooit nagellakjes van kocht is Loaded Lacquer. Het is een Amerikaans indie merk dat hele leuke en aparte nagellakjes maakt. En een van de meest bekende is Fluffy Macaroons. Het is een heerlijkheid om naar te kijken. Fluffy Macaroons is een glitter nagellak met een transparante basis. In deze basis zwemmen honderden pastelkleurige matte en metallic glitters in verschillende kleuren en formaten. Ik kan met het blote oog zien: lichtgeel, lichtblauw, roze, wit, mintgroen. En er zitten ook ‘irredescent’ glitters in die de verschillende kleuren van de regenboog aannemen.

Loaded Lacquer Fluffy Macaroons

Het aanbrengen gaat oke. Er komt redelijk veel van de transparante basis mee waardoor je op moet letten dat je niet een dikke klodder op je nagels krijgt. Ik probeer zoveel mogelijk van de transparante basis terug in het flesje te laten lopen en ondertussen zoveel mogelijk glitters op mijn kwastje te houden. Met een beetje oefening ging het uiteindelijk prima.

Loaded Lacquer Fluffy MacaroonsLoaded Lacquer Fluffy MacaroonsLoaded Lacquer Fluffy Macaroons

Ik draag Fluffy Macaroons hier over Collistar Azzurro Reflex. Deze zomerse blauwe nagellak heb ik je een aantal dagen geleden laten zien.

Wat vind jij van Fluffy Macaroons? Ben je een fan van glitter nagellak of draag je liever creams?

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook