Fashion,  Schoenen

Let’s go shopping for shoes

Online shoppen is een van mijn favoriete vrijetijdsbestedingen. Ik vind het heerlijk om ideeën op te doen, nieuwe merken te leren kennen en de beste koopjes te vinden. Veel leuker dan shoppen voor schoenen wordt het niet, vandaar dat ik vandaag een uitgebreide review heb van de schoenen die ik laatst heb ontvangen.

F O O T W A Y

Footway is een Zweedse online schoenenwinkel. Een paar weken geleden kreeg ik een mail van ze met de vraag of ik een paar schoenen wilde reviewen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik mocht een paar schoenen uitzoeken en ik ben direct gaan zoeken naar de perfecte schoen.

Ik ben direct naar het gedeelte van de website gegaan waar de sportschoenen / sneakers stonden. Ik wilde heel graag nieuwe sportschoenen hebben. De website is heel gemakkelijk in gebruik. Je geeft op de startpagina in welke maat je zoekt en wat voor een soort schoenen, en dan krijg je direct te zien wat je zoekt. Footway heeft schoenen van meer dan 600 merken en dat betekent dat de keuze enorm was.


Merrell Siren Edge in black

Ik bladerde met veel plezier door de verschillende pagina’s heen en zag dat ze ook echt wandelschoenen hadden. Sinds een half jaar probeer ik zoveel mogelijk te lopen. Bewegen is gezond en aangezien de sportschool en ik niet de beste vrienden zijn, probeer ik zoveel mogelijk beweging te krijgen door dagelijks mijn 10.000 stappen te halen.

Mijn keuze viel op de Merrel Siren Edge wandelschoenen. Ze zagen er mooi uit en de informatie die ik op internet kon vinden was goed. Dit zouden mijn nieuwe wandelschoenen worden.

Wandelen is voor mij een hele prettige manier om beweging te krijgen. De Siren Edge wandelschoenen van Merrell bieden mijn voeten veel comfort door de mesh-voering en anti-vermoeidheidsdemping.

KENMERKEN
• Bovenkant van mesh en 3D print mesh
• Ademende mesh-voering
• Bellows-tong houdt vuil tegen
• Merrell M Select™ FIT.ECO gemengd EVA-omgeven voetbed met organische geurbestrijding
• Merrell-luchtkussentje absorbeert schokken en biedt stabiliteit
• Boogschacht van gegoten nylon

Ik heb de afgelopen tijd al flink wat kilometers gewandeld. Wat me opvalt is dat de pasvorm erg goed is. Ik heb een maat 37 en de pasvorm is perfect. Voordat ik deze schoenen kreeg, wandelde ik op sportschoenen. Het grootste verschil is de flexibiliteit van de zool. Ik vind hem vrij stijf. Niet vervelend, maar het is nog even wennen.

Mijn kennismaking met Footway was heel succesvol. Ik was verrast door het ruime assortiment. De levering was super snel. Ik had ze maandagavond besteld en woensdagochtend werden ze al bezorgd. De service was erg goed en ik werd blij van de bevestigingsmail die ik van ze kreeg. De tekst was modern en positief en ik verheugde me nog meer op de komst van mijn nieuwe schoenen.

V O O R D E L E N

  • Snelle levering
  • Je kunt op de beginpagina direct je maat doorgeven waarna de zoekmachine direct aan de slag gaat
  • Meer dan 600 merken op voorraad
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • De kosten voor de levering zijn altijd €5,99, ongeacht hoeveel paar schoenen je bestelt
  • Ze spreken Nederlands
  • Mogelijkheid tot retourneren
  • Footway verzend via DHL Express

Liefs Imke Dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook