Beauty,  Nagellak

Koningsdag destash the day after

Koningsdag destash the day after

The day after! Hoe was jouw dag? Heb je leuke dingen gedaan, of misschien wel leuke dingen gekocht? Ik heb gisteren de hele dag nagellakjes verkocht en heb een geweldige dag gehad. Mijn wekker ging om 05:00 uur. Voor de meeste mensen shocking, maar wanneer ik voor mijn werk naar Amsterdam ga, gaat mijn wekker ook om 05:00 uur. Ik ben er al een beetje aan gewend kun je zeggen. Ik had alle spullen al klaarstaan en stapte rond 06:00 uur op de fiets. Ik maakte me een beetje zorgen of ik alles heel op de plaats van bestemming zou krijgen, maar het ging perfect. Ik ben naar het Goffertpark gereden op zoek naar een vriendin en haar zoon. Ik vond ze vrij snel en we hebben onze ‘kraampjes’ ingericht. Toen kon operatie ‘Destash’ beginnen.

kraam iOnTrend Koningsdag Goffertpark Nijmegen

En zo zag mijn kraampje eruit. Lekker klein en bescheiden. Ik had in totaal 155 nagellakjes bij me, 7 beauty verrassingstassen, 2 paletten en wat sieraden. Toen ik alles klaar had liggen kon de verkoop beginnen! En al vrij vroeg in de ochtend verkocht ik mijn eerste nagellakje!

Ik heb veel leuke mensen ontmoet en zelfs ook 2 nagellak liefhebster die net zo gek zijn op nagellak als ik! En dat nog wel in mijn eigen stadje Nijmegen! Zij kochten ook de meeste nagellak. ’s Ochtends verkocht ik aan een klein meisje en haar moeder een flesje nagellak. Even later kwam ze terug, want ze wilde toch wel erg graag een beauty verrassingstas. En weer een paar minuten later kwam ze nog een keer terug. Ze was zo blij met de tas, dat ze er nog een wilde kopen! Hoe leuk is dat? ’s Middags kwam er een man en die kocht in een keer 5 nagellakjes. Hij vertelde dat hij die mee zou nemen naar Afrika om daar aan de lokale bevolking te geven. Een klein meisje kocht een nagellakje voor Moederdag. En ik ontmoette een vader die graag twee speciale nagellakjes voor zijn dochter wilde kopen. Lief hè? En zo kan ik je nog veel meer leuke verhalen vertellen.

kraam iOnTrend Koningsdag Goffertpark Nijmegen

Aan het einde van een lange, zonnige en hele gezellige dag heb ik in totaal 68 nagellakjes, 7 beauty verrassingstassen en 2 paletten verkocht. Op de foto hierboven heb ik een groen vinkje gezet bij ieder product dat ik verkocht heb. Ik vond het leuk om te zien wat het resultaat was na een dag (hard) werken. Wat ik heel opvallend vond is dat de glitter nagellakjes niet echt in trek waren. De koraalkleuren werden ook overgeslagen. Ik heb zeker 3 mensen gehad die op zoek waren naar zwarte nagellak. En paars en turkoois waren de meest populaire kleuren.

Rond 17:00 uur zijn we op gaan ruimen, want het was tijd om weer naar huis toe te gaan. En wat doe je dan als je thuis bent ….inderdaad geld tellen LOL. Ik wist dat het die dag lekker was gegaan en dat klopte ook. Door een deel van mijn stash te verkopen heb ik  €172,40 verdiend. Netjes hè? Ik heb echt een leuke dag gehad en mijn eerste kennismaking als verkoper op de vrijmarkt is heel positief. Zo positief dat ik er volgend jaar weer wil gaan staan.

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook