Nagellak

Koningsdag 2016 The day after

Koningsdag destash the day after

Regen, onweersbuien en 8 graden … het beloofde een ‘barre’ Koningsdag te worden. Het bleek mijn beste Koningsdag tot nu toe te worden.

Koningsdag 2016 nagellak destash
Mijn ‘winkeltje’

Ik had mijn wekker gezet voor 05:30 uur. Toen ik wakker werd regende het en ik verloor alle moed. Ik appte Hezeke dat ik niet meer zou komen. Het was een vrije dag en in mijn gedachten moest het wel leuk blijven. Kou, regen en onweer horen niet bij een leuke dag voor mij. Ik ben dus weer gaan slapen. Toen ik om 08:30 uur wakker werd heb ik Hezeke weer een app gestuurd om te vragen hoe het ging. Ze zij dat het droog was en dat er nog genoeg plek was. Ik besloot alsnog te gaan!

Koningsdag 2016 nagellak destash
Hezeke en ik

Zoals ik al zei was het mijn beste Koningsdag tot nu toe. En dit is het derde jaar dat ik nagellakjes verkoop op de Goffertweide in Nijmegen. Ik had de nagellakjes nog niet uitgepakt en de eerste geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen.

Koningsdag 2016 nagellak destash

En dat ging de hele dag door. Mijn grootste verkoop was een mevrouw die 22 nagellakjes kocht. Ze was door de stapels aan het graaien alsof ik de laatste nagellakjes op de wereld verkocht LOL. Ook dit jaar had ik weer verrassingstasjes. Dit jaar konden ze kiezen uit 2 soorten: 7 nagellakjes voor €2,50 of 15 nagellakjes voor €5,00. En ook dit jaar waren ze heel populair.

Koningsdag 2016 nagellak destash

Aan het einde van de dag waren de mensen om mij heen hun ‘winkeltje’ al aan het opruimen. Zoals je kunt zien was het bij mij nog steeds druk. Ik had gemiddeld 3-5 mensen in mijn ‘winkeltje’.

Rond half 4 ben ik op gaan ruimen omdat er een grote regenbui aan zou komen (handig al die weer apps!). Van de drie dozen die ik had meegenomen + verrassingstasjes had ik nog maar 1 doos over. Ik wist dus dat het goed was gegaan. Thuis heb ik in alle rust de nagellakjes en het geld geteld. Dit jaar heb ik 318 nagellakjes verkocht en daarmee heb ik €240,90 verdiend. Niet slecht voor ongeveer 6 uur werken.

Dit jaar was Koningsdag voor mij weer een hele leuke dag. Ik heb niet alleen een flink aantal nagellakjes kunnen destashen, maar heb ook weer een hoop nagellak liefhebbers ontmoet. En ik ben een dag buiten geweest, wat ik altijd als een bonus zie omdat ik vind dat ik veel teveel binnen ben.

Heb jij nog leuke dingen gedaan met Koningsdag?

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook