Nagellak,  Swatches

Kleancolor Chunky Holo Black

Kleancolor Chunky Black Holo

Zei iemand ‘holo’? LOL. Vandaag kan ik je een heel bijzonder nagellakje laten zien. In de eerste plaats is het bijzonder voor mij omdat het een van de cadeautjes was die Cindy in mijn adventskalender had gedaan. Het was zo ontzettend leuk om 24 dagen cadeautjes uit te mogen pakken. Cindy heeft me echt verwend. Een van de nagellakjes die ik gekregen heb is deze Kleancolor Chunky Black Holo topper.

Kleancolor Chunky Black Holo

Kleancolor heeft meer van dit soort nagellakjes uitgebracht. De Chunky Holographics van Kleancolor zijn transparante nagellakjes met holografische glitters die je kunt gebruiken als reguliere nagellak of als topper om een holografisch effect te geven aan al je favoriete nagellakjes.

Ik heb deze topper aangebracht over Bourjois 22 Clair de Plum. Een laagje was voldoende. Het effect is direct en in de zon is ze oogverblindend.

Kleancolor Chunky Black Holo Kleancolor Chunky Black Holo

Kleancolor is een trendy merk afkomstig uit de USA met voordelige nagellak. De flesjes bevatten 15 ml nagellak en hebben een handige lange dop. In Nederland kun je Kleancolor kopen bij bijv. Pretty Polish voor €3,95.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook