Nagellak,  Nail art,  Swatches

Is dit de beste matte top coat van de wereld?

In alle jaren dat ik het merendeel van mijn vrije tijd met nagellak bezig ben, ben ik op zoek geweest naar de perfecte matte top coat. En ik geloof dat ik haar gevonden heb ….

Ik heb ze allemaal geprobeerd. Matte top coats van goedkope merken, dure merken en alles wat er tussenin zit. En ik heb er geen een kunnen vinden waar ik tevreden over was, tot ik de nieuwe matte top coat van Essence ontdekte.

Halleluja! Wat een cadeau en dat voor de zeer betaalbare prijs van €1,99! Je zult het wellicht al gezien hebben, maar ik ben dol op de matte finish voor mijn nail arts. Ze is niet alleen binnen een paar seconden matte, je kunt haar ook direct over nail art gebruiken. Ze laat geen vegen achter.

Als het nog niet duidelijk was dan zeg ik het nog een keer … ik ben verliefd op de nieuwe matte top coat van essence! LOL Mocht je op zoek zijn naar een goede matte top coat, of gewoon nieuwsgierig zijn, dan kan ik je deze aanraden.

Wil je nog meer nail arts zien? Dan nodig ik je van harte uit op mijn Instagram pagina’s @iOnTrend en @essiefanNL.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook