Accessoires

iPhone oplaad dock

Ik zou niet meer zonder mijn mobiele telefoon kunnen en ik heb haar het liefst altijd in de buurt. Maar zo af en toe moet ze aan de oplader om nieuwe energie te krijgen. Sinds kort doe ik dat op een hele praktische en stijlvolle manier LOL. Hoesjes-outlet.nl heeft een oplaad dock dat mijn telefoon niet alleen oplaad, maar waar mijn telefoon ook in ‘staat’ waardoor ik alle meldingen gemakkelijk binnen zie komen.

Hoesjes-outlet.nl heeft naast een groot assortiment telefoonhoesjes ook verschillende accessoires voor je telefoon. Deze handige zwarte oplaad dock is geschikt voor verschillende iPhone toestellen, onder meer de iPhone 5/5s/SE en de iPhone 6/6s/6s Plus en natuurlijk de iPhone 7/7 Plus.

Ik heb haar nu op mijn nachtkastje staan, maar neem haar binnenkort mee naar mijn werk. Daar kan ze op mijn bureau staan. Terwijl ze oplaadt, kan ik de notificaties nog gewoon lezen. De oplaad dock is klein en vierkant. In het midden zie je de stekker zitten en daar zet je je iPhone op. De onderkant van de dock is anti slip en dat is een prettig idee. Je iPhone zal niet verschuiven.

Om de dock te gebruiken als oplader, stop je eenvoudig het oplaadsnoer van je telefoon er aan de achterkant in. Het andere deel gaat in het stopcontact en je telefoon wordt opgeladen. Het is heel gebruiksvriendelijk.

Dit oplaad dock is te koop voor €14,99 en in Nederland betaal je geen verzendkosten. Ik koos voor de kleur zwart, maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook