Overig

iOnTrend genomineerd door insidefruits.nl

iontrend insidefruits

Op Sinterklaasavond kreeg ik een hele verrassende mail van het team van Insidefruits. iOnTrend is een van de vijf blogs die genomineerd is als tip van de maand december.

Insider’s Tip van de Maand is een actie waarbij ze vijf blogs selecteren die nog niet zo groot zijn als ze, naar de mening van het insidefruits team, zouden moeten zijn. Om deze blogs beter op de kaart te zetten laten ze hun lezers een keer in de maand kennis maken met vijf blogs.

En de prijs … die is heel erg leuk. De winnaar wordt uitgebreid gepresenteerd in een post op insidefruits.nl en krijgt daarnaast een maand lang een ereplek met foto in de sidebar op de homepage van insidefruits. Ik ben super blij en voel me vereerd dat het team van insidefruits iOnTrend genomineerd heeft als tip van de maand. Iedere week besteed ik met veel liefde uren aan mijn blog en het is daarom extra leuk om deze erkenning te krijgen.

Ik zou het heel erg leuk vinden als ik jouw stem mag krijgen. Om te stemmen kun je op deze link klikken, die brengt je direct naar het stemformulier. Stemmen kan tot 4 januari 2015.

Dank je wel!

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook