Nagellak,  Swatches

ILNP Industrial Park

ILNP Industrial Park

Hallo, hallo! Heb je Lulu laatst gezien? Vandaag kan ik je Industrial Park laten zien. Grijs is niet direct mijn meest favoriete nagellakkleur, maar Industrial Park is de uitzondering.

ILNP Industrial Park

Deze hele bijzondere denim blauwe nagellak veroverde mijn hart LOL. Ze is in mijn ogen meer grijs dan blauw en simpelweg uniek. Op de website wordt ze omschreven als: “Industrial Park is a soft denim blue holographic polish with a beautifully neutral grey undertone that you will certainly fall in love with!” 

De formule is erg goed en op de foto zie je twee laagjes en een laagje top coat.

ILNP Industrial Park ILNP Industrial Park ILNP Industrial Park

Ik ben heel benieuwd wat je van Industrial Park vindt en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook