Beauty,  Fashion,  Make up,  Nagellak,  Shoplog

Ik heb geshopt in de SALE…

shoplog sale december 2014

Het is SALE! En als je net zoveel van winkelen houd als ik, is dit een hele leuke tijd om eens uitgebreid te gaan shoppen. En dat heb ik gedaan. Ik heb nog vakantie, en dus alle tijd van de wereld om de stad in te gaan en de koopjes te vinden.

Floor (je herinnert je haar naam misschien nog wel van de American Apparel nagellakjes) woont sinds september in Tanzania. Ze werkt daar voor een jaar, maar kon gelukkig met de feestdagen even in Nederland zijn. Op eerste Kerstdag vertelde ze me dat ze kleding inzamelt voor een lokaal weeshuis. In dat weeshuis zitten ongeveer 80 kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Ik vroeg haar of ik ook kon helpen en daar zei ze geen nee tegen LOL. Ik ben dus op zoek gegaan naar de dingen waar ze op dit moment behoefte aan hebben: kleding, schoenen en kleurboeken. Primark, Zeeman en Wibra waren de winkels waar ik geslaagd ben. Ik heb T-shirts, onderbroekjes en kleurboeken gekocht. De T-shirts waren allemaal afgeprijsd voor €1,-. De onderbroekjes waren iets duurder, maar ook afgeprijsd. En de kleurboeken waren ook allemaal €1,- per stuk.

donatie weeshuis Tanzania

Ik heb twee vriendinnen gevraagd of zij nog oude kleding hadden. Zij hebben kinderen en hadden misschien nog wel wat liggen. Ze zeiden beiden direct dat ze zouden kijken en ze hebben heel veel mooie kinderkleding gedoneerd. Zo fijn ♥ en ik hoop dat we met onze donatie de kindjes in Tanzania kunnen helpen.

Toen ik bij Primark was om voor de kindjes kleren te kopen, heb ik natuurlijk ook nog even voor mijzelf geshopt. Ik heb een sportief donkerblauw T-shirt gevonden voor €6,- (niet in de SALE). Dit soort shirts draag ik het liefst. Ook vond ik twee nagellakjes van Angelica. Een was afgeprijsd voor €1,- en de andere kostte €2,50. En zoals je ziet zijn het weer pastelkleuren. Ik ben er echt klaar voor. Ik voel me zo aangetrokken tot de lieve, zachte kleuren de laatste dagen. Laat de lente maar komen!

IMG_2812 copy

Thuis heb ik het liefst een gemakkelijk huispak aan. En alsof ik nog niet genoeg kleding heb om in te luieren (LOL) kocht ik nog een Mickey Mouse pyjamabroek voor €3,- en een Knorretje pyjama voor €5,-.

De afdeling met de sjaals en riemen is ook altijd heel erg gevaarlijk. Primark heeft zoveel leuke sjaals en riemen en nu vond ik deze riemen in de SALE. En ik heb ze direct gedragen.

IMG_8472 copy

Dit jaar ben ik ook naar The Body Shop geweest. Een van mijn favoriete winkels voor huidverzorgingsproducten. Dit keer heb ik me in weten te houden. Ik heb namelijk nog zoveel staan … en mijn verstandige ik heeft dit keer gewonnen. Ik moet eerst door een deel van mijn voorraad heen voordat ik weer ‘los’ mag gaan. Omdat de body butters mijn meest favoriete product zijn, kon ik de verleiding niet weerstaan om deze enorme pot in de geur Coconut te kopen. Normaal kost deze pot €24,- en hij was nu afgeprijsd naar €12,-. Ook kocht ik de Blueberry shower gel (die had ik nog niet!) voor €3,50 (was €7,-) en een Born Lippie voor €1,75. Ik koos voor de smaak Passionberry en ruikt naar winegums mmmm. Ik had €5,- korting gespaard en die ging nog van de totaalprijs af.

IMG_8483 copy

Floor vertrekt over een paar dagen weer naar Tanzania en wilde voor die tijd naar de DM. En dan ‘offer’ ik me natuurlijk op om gezellig mee te gaan. We zijn dinsdag naar Kranenburg gereden en ik wil niet overdrijven, maar je kunt er bijna een dagje uit van maken LOL. Er is zoveel te zien. Er stond een nieuwe limited edition van P2 genaamd Inspired by Light. Een hele leuke frisse collectie en ik heb drie van de vier nagellakjes uit deze collectie gekocht. Alle nagellakjes hebben een lichte shimmer en ik ben benieuwd of die op de nagel te zien is. Ik zal ze binnenkort laten zien in een aparte review. De nagellakjes kosten €2,25 per stuk. In deze collectie zitten ook drie kohl kajal kleuren. Ik koos de jeansblauwe kleur en deze kohl kajal kost €2,95.

IMG_8473 copy

Al weken staat de limited edition Good Girl Bad Girl van Essence in het schap. Bijna leeg en dat kijkt zo triest. Ik kon de verleiding niet weerstaan om de roze nagellak 06 Once I Was An Angel met snake effect te kopen. Ik heb geen idee hoe het effect eruit zal zien, dat is de verrassing. Ook de roze lipstick 02 Caught in the Middle verdween in mijn mandje. En toen gebeurde er iets waar ik Floor voor waarschuwde … ga niet naar de maskertjes want ze zijn zo leuk en zo goedkoop dat je ze allemaal wilt kopen. Nou, je ziet wat er gebeurde… ik heb 7 maskertjes van Balea gekocht! Links bovenin zie je het ogen- en lippenmasker. Dit masker heeft vier aparte gedeeltes wat heel handig is. Daar heb ik er twee van gekocht, want een oogmasker klinkt heel aantrekkelijk. En verder heb ik nog 5 andere maskers gekocht voor het gezicht. Deze maskers zijn verdeeld in twee aparte gedeeltes zodat je twee keer kan doen met een masker. En ze kosten slechts €0,45 per stuk.

Nadat we bij de DM waren geweest, zijn we ook nog even bij Takko Fashion gegaan. Ze beschrijven zichzelf als een aanbieder van value fashion. Betaalbare mode dus. Ik vond er twee hele leuke vestjes en een T-shirt met een denim wash effect. Allemaal in de SALE!

IMG_8477 copy

En als laatste in deze grote shoplog wil ik je het kerstcadeautje laten zien dat ik voor mijzelf kocht. De Clinique Black Honey set had ik al op verschillende Amerikaanse blogs voorbij zien komen en de producten lijken me zo fijn. Black Honey is een hele mooie bruine kleur met een warme ondertoon. Ze hebben meerdere producten, die alleen in deze set te krijgen zijn. Ik bestelde ook de Chubby Stick Baby Tint in de kleur 04 Flowering Freesia en de nieuwe High Impact Volume Mascara.

IMG_8475 copy

Als je het tot hier hebt volgehouden … applaus voor jezelf. Dank je wel dat je mijn blog bezocht hebt en een deel van je tijd vrij wilde maken om mijn shoplog te bekijken. De komende weken zal ik van een aantal producten een review of close up laten zien. Is er een product waar je nieuwsgierig naar bent? Laat het me weten door een reactie achter te laten.

Liefs Imke

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook