Thuis

Ik heb een nieuwe fan

mOnTrend

Deze foto kreeg ik laatst van mijn broertje via Facebook. Mijn nichtje Maren had haar nagels ‘gelakt’ met viltstiften. Ik moest zo lachen en vind het zo cute. Ik heb een nieuwe fan!

De laatste keer dat ik bij hun op visite was hebben mijn nichtje en ik ons ook goed vermaakt. We hebben samen spelletjes gespeeld, gekleurd en ik moest ook haar nageltjes lakken. Ze heeft al een heus setje met nagellak en lipgloss. En ze weet precies hoe het werkt. Ik mocht haar nageltjes lakken en daar hebben we foto’s van gemaakt.

iOnTrend

En een beetje dollen voor de camera.

iOnTrend

Ik ga weer snel een keer op visite, want trouwe fans moet je koesteren LOL.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook