Nagellak,  Swatches

ibd So In Love

Hallo,hallo. Vandaag heb ik een bijzonder nagellakje van ibd nail lacquer. Een heel fijn merk dat te koop is bij Nailproduct.nl. 

Deze lichtroze nagellak heet So In Love. Ik zal eerlijk zijn . . . toen ik haar voor het eerst zag had ik mijn bedenkingen. De parelmoer finish is namelijk mijn minst favoriete finish. Maar in het zonlicht kon ik ook een kleine shimmer herkennen.

Bij het aanbrengen werd ik aangenaam verrast. Ze was bijna dekkend in een laagje. Dat had ik niet verwacht. Bij laagje twee was ze dekkend en ze liet ook weinig strepen achter. Ik begon So In Love steeds meer te waarderen.

Ik heb een nail art met So in Love gemaakt die ik binnenkort zal laten zien. Al met al begon ik met twijfels, maar heeft ze me verrast met de goede formule. Je kunt haar kopen via de webshop van Nailproduct.nl. Ze kost €5,95 en daarvoor krijg je 14 ml nagellak. Voor een directe link klik hier.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook