Accessoires

I ♥ Cowboy bags

Al een jaar of tien zijn mijn bruine Cowboy bag en ik onafscheidelijk. 

cowboy bag

Ik heb hem gekocht in een tassenwinkel in Nijmegen. Ik was toen op zoek naar een nieuwe tas en deze sprak me aan. Niet heel bijzonder of een echt Ohh en Ahh moment. Ik had in mijn wildste dromen dus niet durven dromen dat dit mijn favoriete tas zou worden. Alles aan deze tas is fijn; het formaat, de kleur, de vakjes voor mijn telefoon en andere kleine spullen en het gewicht. Maar alle liefde die ik hem gegeven heb (LOL) heeft ervoor gezorgd dat hij echt oud begint te worden. Hij vertoont allerlei kleine slijtageplekken.

cowboy bag

Vorige week was ik in Den Bosch en daar zag ik tassen van het merk Cowboysbag. Ik had nog nooit van dit merk gehoord. De tassen zijn prachtig en het leer ruikt zo goed.  Ze lijken heel veel op mijn tas en zijn tegelijkertijd heel anders. Je snapt me wel hè? Ik ben thuis het internet opgedoken en vond de tassen van Cowboysbag bij Zalando! En ik heb hem gevonden, exact dezelfde tas als ik in de winkel had gezien. Het is de Cowboysbag THE BAG in de kleur grijs. Kijk nou hoe prachtig! De tas heeft twee zakken op de voorkant, een ritssluiting, een binnenvak met rits (altijd handig), een vakje voor je telefoon en is helemaal van leer. Deze tas kost €139,95.

Zalando Cowboysbag

Wat ik echt super handig vond, was dat website van Zalando me nog meer goede ideeën aan de hand deed. Ze lieten tassen zien van Cowboysbelt. Een ander merk, maar soortgelijk model. Deze kleur vind ik ook echt prachtig en zo fris en mooi voor het voorjaar. Dit model heet THE LITTLE BAG en is iets goedkoper, namelijk €119,95.

Cowboysbelt thelittlebag

Zowel Cowboysbag en Cowboysbelt hebben verschillende modellen in hun collectie. En Zalando heeft er een flink aantal op de website staan. Als je ze van dichtbij wilt bekijken, dank kun je hier klikken voor Cowboysbag en hier voor Cowboysbelt. Ik heb nog geen keuze kunnen maken, maar over een paar weken ben ik jarig, dus … (hint voor mijn moeder LOL)

Wat is jouw favoriete tas?

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook