Overig

Het mooiste nagellakje ter wereld? essence midnight sky

Is dit het mooiste nagellakje ter wereld?  Voor mij is ze echt met stip in mijn top 3 binnengekomen. essence 103 Midnight Sky is een MUST HAVE!!! Ik vond haar in het schap al mooi. Buiten in daglicht werd ze nog mooier. En toen ik haar op mijn nagels deed kon ik maar 1 ding denken…’ik moet een back up kopen! Wat! Ik moet er twee kopen’ Wat is dit een mooi nagellakje.

Midnight sky is een echte blurple en ze heeft hele mooie blauwe shimmer. In het echt is ze nog veel mooier dan op de foto’s. Ik heb mijn best gedaan haar schoonheid vast te leggen. De formule is fantastisch. Bijna dekkend in 1 laagje.

Maar ik vind haar op haar allermooist met een matte top coat. kijk maar hoe mooi ze dan is.

Betoverend he?

Als je mijn hints nog niet opgepikt had LOL … dit is denk ik een van de mooiste nagellakjes die er de laatste tijd zijn uitgebracht. Ze is uniek en ze is zo budgetvriendelijk dat ze niet in jouw collectie mag missen.

Ben je het met me eens? Is dit een van de mooiste nagellakjes? Ik ben heel benieuwd wat jij vindt en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook