Nagellak,  Swatches

HEMA Neon paars

Het is alweer een aantal weken geleden dat HEMA een hele leuk neon collectie introduceerde. Zes heerlijke zomerse neon nagellakjes. Als nagellak liefhebber zou ik ze allemaal wel hebben willen kopen. Dat kan ik helaas niet betalen en besloot ik de kleur te kiezen die me het meest aansprak.

Dit soort tinten paars hebben een directe positieve invloed op mijn humeur. Ik word er heel erg blij van en kan me voorstellen dat dit een van de kleuren is die ik continu zou kunnen dragen zonder er genoeg van te krijgen. Maar hoe zou de formule zijn? Neon nagellakjes zijn zijn heel gemakkelijk om goed te krijgen. En zeker paars is lastig.

De formule was gelukkig goed. Beetje dun, maar met een paar laagjes krijg je een heerlijke sappige paarse kleur op je nagels.

De neon nagellakjes kosten €3,00 per stuk. Ik weet niet of ze nog te koop zijn.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook