Accessoires,  Haarverzorging

Haartrend: Knotieties

Heb jij ze al gezien? 

Knotieties

Ook op het gebied van haarmode zijn er steeds nieuwe trends. Een van de nieuwste trends zijn de ‘knotieties’. Dat zijn hele leuke gekleurde haar elastiekjes die je ook als armband kunt dragen. Ik zie ze steeds vaker voorbijkomen op internet en ook verschillende bekende Amerikaanse sterren zijn er al mee gespot.

Knotieties
Knotieties: “Super soft luxe hair ties & accessories • be trendy, be classic, be beautiful, be awesome, be YOU ” 

Knotieties zijn elastieke bandjes met een decoratieve knoop. Als je ze goed bekijkt is het zo’n idee waarvan je denkt ‘Zo simpel, had ik dat maar bedacht!’ Maar het goede idee kwam niet bij mij op, maar bij Jen. Zij is een Amerikaanse. Er zijn kleine knotieties die je als armband kunt dragen en als elastiekje in je haar, maar er zijn ook grotere elastiekjes die je als hoofdband kunt gebruiken. En inmiddels zijn er ook 101 varianten met verschillende kleuren, leuke bedels, steentjes etc. En zoals dat met iedere goed product gaat, zijn er al vele namaak knotieties.

knotieties sailing bracelet

Het enige ‘slechte’  nieuws is dat ik ze nog niet in Nederland heb kunnen vinden. Zo jammer, want ik vind ze heel erg leuk. Ik draag ook regelmatig een elastiekje om mijn pols, maar zo’n knotietie zou veel leuker staan. Ik weet ook niet zo goed hoe je dit soort elastiekjes nu moet noemen, of beter gezegd wat ik bij Google in moet vullen. Wanneer ik op knotietie of knotties zoekt krijg ik wel resultaten, maar ik geloof dat er een betere zoeknaam moet zijn. En op deze termen kan ik ze niet in Nederland vinden.

Ben je benieuwd naar het assortiment, dan kun je op de website veel meer soorten vinden. Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat de website er op het eerste gezicht heel leuk uitziet, maar dat lang nog niet alles naar behoren werkt. De FAQ, Shipping Information werken bijvoorbeeld niet en ook de About pagina is nog niet gevuld.

Mocht jij wel weten waar we in Nederland de echte of namaak Knotieties kunnen kopen, dan hoor ik het graag.

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook