Thuis

Foto op canvas

iOnTrend Gijs

Een paar weken geleden kreeg ik een hele leuke mail in mijn mailbox van Pixum. Ik had een reactie op een blog achtergelaten en ze vonden mijn reactie zo leuk, dat ze me benaderd hebben met de vraag of ik een van hun producten wilde reviewen. Ik heb er even over nagedacht en heb toen besloten hun aanbod aan te nemen. Reviews van producten die aangeboden worden, worden niet altijd gewaardeerd. En dat is ook de reden dat ik er even over wilde nadenken. Ik heb de site van Pixum bezocht en heb gekeken naar de producten die ze aanbieden. En dat zijn hele leuke producten en dat is de reden dat ik besloten heb om er vandaag een review over te schrijven.

Foto’s zijn voor mij hele waardevolle herinneringen. Ik heb de afgelopen jaren al heel wat fotoboeken volgeplakt. De laatste jaren druk ik ze alleen niet meer zo vaak af. Alles staat op mijn telefoon en computer en op een of andere manier vergeet ik ze af te laten drukken. Herken je dat? Ik wilde al langere tijd een mooie foto van de poesjes af laten drukken, en nu ik de kans kreeg heb ik die met beide handen aangegrepen.

foto op canvas Pixum.nl iOnTrend

Ik heb een foto van Gijsje opgezocht en koos voor een foto op canvas. Het formaat is 30×40 centimeter. Het bestellen op de website is heel erg gemakkelijk. Je kiest het product uit dat je wilt hebben, upload de foto, maakt eventueel kleine aanpassingen en dan kun je de foto bestellen.

foto op canvas Pixum.nl iOnTrend

Ik had de foto al na 5 dagen in huis. Het kwam in een hele stevige kartonnen envelop. In de envelop zat de foto op canvas en hij is zó mooi geworden. Natuurlijk heb ik zelf de foto gekozen en een foto van Gijsje is altijd mooi (LOL), maar het doek zat goed om het frame gespannen. Wat ik ook erg mooi vind is dat de afbeelding doorloopt. Ik ben er erg blij mee en denk dat ik ook snel maar een afbeelding van Otje moet bestellen.

Wil je iets anders dan een foto op canvas, dat kan. Bij Pixum kun je bijvoorbeeld ook gratis online-fotoalbums maken en delen, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken laten maken. En ze hebben ook fotocadeaus  zoals: bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders en fotolijsten.

Bedankt voor je bezoek en ik wens je een heel fijn weekend.

Liefs Imke

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook