Nagellak,  Swatches

essie seaglass shimmer collectie

Voor de zomer heeft essie twee nieuwe collecties uitgebracht. Een van de twee collecties zijn de seaglass shimmers. Dat zijn hele bijzondere nagellakjes. het zijn echte shimmer nagellakjes en sommigen hebben holografische glitters erin. Ik zal ze snel aan je laten zien.

Hieronder zie je alle namen. Een van de dingen die ik leuk vind aan nagellakjes, zijn de namen. Deze seaglass shimmers hebben allemaal namen die refereren aan de zee.

Ik ben ze gaan swatchen en als snel viel me op dat je overal shimmers krijgt zodra je ze verwijderd. De lakjes brengen heel gemakkelijk aan en sommige kleuren zijn dekkend in een laagje, maar de meesten gewoon met 2. Wat me verder opviel is dat deze lakjes meer tijd hebben om te drogen dan een normale cream. Maar al met al een hele leuke collectie voor deze zomer. En ik vind het vooral leuk dat het een keer iets heel anders is.

Hier zijn alle lakjes onder elkaar.


world is your oyster


you, me & the sea


coral coast


at sea level


don’t be salty


high tides & dives

Wat vind jij van deze collectie? Ik ben heel benieuwd of er een lakje is dat er voor jou uitspringt. Ik heb de lakjes gekocht via BOL.com en ze zullen de komende weken ook wel in de winkels te vinden zijn.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook