Nagellak,  Swatches

essie resort collection 2018

Ieder jaar brengt essie een kleine collectie uit die slechts 4 nagellakjes bevat. Het is de resort collectie en komt ieder jaar in het voorjaar uit. Met deze collectie kun je je gedachten af laten dwalen naar een luxe resort ergens ver weg van ons koude kikkerlandje.

Dit jaar bevat de collectie 3 nieuwe kleuren en 1 reeds bestaande kleur. Tenminste… in Duitsland. In landen als Amerika, Canada en de UK heeft de collectie nog een hele leuke blauwe nagellak.

not just a pretty face
Dit is een bijna transparant lakje. Ik had 3 – 4 laagjes nodig om haar dekkend te krijgen. Persoonlijk mijn minst favoriete kleur uit de collectie. Dit lakje is uit de vaste collectie van essie en je kunt haar vinden bij nr. 11.

attendant to my needs
Dit is een hele bijzondere roze. Het lijkt bijna rood, maar naast een echte rode nagellak zie je duidelijk dat ze roze is. Goede formule en een heerlijke kleur voor het voorjaar.

i’ll have another
Dit is meer mijn kleur LOL. Deze muisgrijze nagellak heeft een fijne formule die dekkend is in twee laagjes. Grijs is nu niet een kleur waar ik aan denk tijdens de lente, maar als je deze combineert met een frisse gele nagellak of een felroze, dan krijg je hele verrassende combinaties.

first class fling
En dit is alweer het laatste lakje uit de resort collectie van 2018. Nu was attendant to my needs niet echt roze en first class fling is niet super rood. Het verschil tussen de twee lakjes is ook niet zo groot. Mijn moeder zou het niet zien en zeggen dat ik ze echt niet allebei hoef te hebben LOL.

Ik heb deze collectie in Duitsland gekocht. Voor zover ik weet is de resort collection niet in Nederland te koop. Hopelijk kun je hem online vinden als je een of meerdere lakjes wilt kopen.

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook