Nagellak,  Swatches

essie Oktoberfest 2017

Het was per toeval dat ik deze collectie op internet zag. En ik een keer herinnerde ik het me van afgelopen jaar. essie introduceert ieder jaar een ‘Oktoberfest’  collectie die alleen in Duitsland verkrijgbaar is. Vorig jaar vond ik haar per toeval in de DM. Dit jaar moest ik op jacht. En dat vind ik heerlijk! Want nagels lakken en nail arts maken is heel erg leuk, maar een groot deel van de lol zit ‘m voor ook zeker in het shoppen en najagen van moeilijk te vinden nagellakjes.

Het zal je niet ontgaan zijn dat het me gelukt is om deze limited edition te vinden. Het viel uit eindelijk nog wel mee wat ik ervoor moest doen. De Oktoberfest collectie 2017 bestaat uit 6 kleuren. De formules van deze lakjes zijn uitzonderlijk goed. Ik ben de laatste tijd echt onder de indruk van essie. Alle kleuren hebben een goede formule, zelfs de pastels. Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak en een laagje Essie Gel Couture top coat.

Hier zijn de 6 kleuren


janker chic


oktober flirt


fres-ionista


happy wiesn


dirndl dream


funfair festive

Wat vind je van deze collectie? Ben jij ook zo’n nagellak fan dat je op jacht gaat voor een nagellakje dat je wilt hebben?

Liefs Imke

2 Reacties

  • Diana (Gek op Nagellak)

    Leuke collectie! Ik wist niet dat Essie ieder jaar zo’n Oktoberfestcollectie uitbracht. Mijn favoriet is Fres-ionista, prachtige herfstkleur.

    Haha, dat is zo herkenbaar, nagellak najagen! Ik doe het maar al te graag, bijvoorbeeld voor net dat ene lakje uit een limited edition dat overal al uitverkocht is. Of ik ga alle Big Bazars in de buurt af om te kijken of er toch niet nog ergens een leuk Essie- of OPI-lakje ligt dat de andere filialen niet hadden. Ik hou ervan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook