Nagellak,  Swatches

essie luxeffects 2016

Deze collectie was me totaal ontgaan tot ik haar op BOL.com zag staan. Ze is dus een jaartje oud, maar gelukkig nog wel te koop. Vandaag laat ik je de essie luxeffects collectie van 2016 van dichtbij zien.

Glow your own way
Deze eerste is een hele leuke gouden/witte glittermix. Niet uniek, wel heel leuk om een een cream nagellakje mee op te vrolijken. En ik geloof met een paar laagjes dat ze ook dekkend kan worden.

In the mood ring
Op mijn wijs- en middelvinger heb ik twee laagjes aangebracht. Op de andere twee vinger maar een laagje. Ik vind het effect met een laagje het mooiste en zo zal ik haar in de toekomst ook gaan dragen.

Disco doll
Dit is mijn favoriet. Ze is roze en schittert LOL.

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook