iOnTrend

Essie Gel Couture – 390 Surrounded by Studs

Essie Gel Couture - 390 Surrounded by Studs

Hallo, hallo! Vandaag nog een nagellakje uit de nieuwe Essie Gel Couture lijn. Het nagellakje wat ik je vandaag kan laten zien heet Surrounded by Studs. Een prachtige marine blauwe nagellak met shimmer. Deze shimmer had ik in de winkel niet eens opgemerkt en was een mooie bonus toen ik het nagellakje thuis nog eens goed bekeek.

Essie Gel Couture - 390 Surrounded by Studs

Ook Surrounded by Studs heeft een hele goede formule. Ik weet niet wat Essie gedaan heeft, maar voor de nagellakjes die ik tot nu toe geprobeerd heb krijgt ze een dikke 10. De kleuren zijn prachtig, de formule is geweldig en ze blijven lang mooi. Ook de reviews die ik online heb kunnen vinden spreken allemaal lovende woorden over de nieuwe Gel Couture lijn.

Essie Gel Couture - 390 Surrounded by Studs Essie Gel Couture - 390 Surrounded by Studs

Morgen komt alweer het laatste nagellakje online. Ik heb er 4 gekocht in London en heb nu spijt dat ik niet al mijn spaargeld geinvesteerd heb ik deze nagellakjes LOL. Ik denk erover om Essie Nederland een mail te sturen met de vraag wanneer ze in Nederland uitkomen, want als je een lijn echt moet proberen dan is het deze.

Morgen dus de laatste en dat is Model Clicks. Graag tot dat!

Liefs Imke

2 Reacties op Essie Gel Couture – 390 Surrounded by Studs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook