Nagellak,  Swatches

Essie Flowerista collectie spring ’15

Essie Flowerista nail polish collection spring 2015

Met Flowerista heeft essie een collectie uitgebracht met Flower Power. Met deze collectie viert essie de nieuwe perspectieven en de energie die de lente brengt. Deze lentecollectie is ook de eerste samenwerking met ontwerper Rebecca Minkoff, die onlangs bij het team van essie is gekomen als kleur designer. In deze collectie vind je een verscheidenheid van kleuren. Ik laat ze allemaal aan je zien.

Essie Flowerista nail polish collection spring 2015

In deze collectie zitten in totaal 6 kleuren: 358 Perennial Chic, 359 Picked Perfect, 360 Blossom Dandy, 361 Garden Variety, 362 Pedal Pushers, 363 Flowerista.

Alle kleuren hadden een goede formule en waren dekkend met twee laagjes. Ook de lichtere kleuren hadden een goede formule. De verrassingen in deze collectie voor mij waren Perennial Chic en Blossom Dandy. Perennial Chic is een hele mooie lichte zalmkleurige nagellak. En de kleur vloekte niet met mijn huidskleur zoals ik verwacht had. En ik denk dat deze kleur nog mooier staat in de zomer als mijn huid wat gebruind is door de zon. Blossom Dandy verraste me door de goede formule. En de kleur heeft een pittige uitstraling. Van de gehele collectie stelde eigenlijk alleen Pedal Pushers me een beetje teleur. En dat komt omdat de kleur in het flesje grijs/paars lijkt maar op mijn nagels ‘alleen maar’ grijs is. Niets mis met een goede grijze nagellak, maar die paarse ondertoon maakte haar in mijn ogen uniek. Helaas zag ik dat niet terug op mijn nagels.

Mijn aanraders van deze collectie zijn: Blossom Dandy, Garden Variety en Flowerista.

Liefs Imke

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook