iOnTrend

Essie Coming Together

Essie Coming Together nagellak nail polish

Ieder voorjaar komt Essie met een bruidscollectie uit. Essie brengt jaarlijks veel meer collecties uit dan de standaard lente/zomer/herfst/winter collecties. Zo heeft ze ieder jaar de Resort collectie, Summer Neons en dus ook de Bridal collectie. Helaas komen deze collecties vaak niet in Nederland uit. Hieronder heb ik een afbeelding met de verschillende nagellakjes uit deze collectie.

Essie bridal collectie 2016

Dankzij de adventskalender heb ik Coming Together aan mijn collectie kunnen toevoegen. Ik kan je verklappen dat Mrs. Always Right ook in de kalender zat!

Coming Together is een heel mooi lichtroze nagellakje. Perfect voor een bruid. De formule is vrij transparant, maar gemakkelijk op te bouwen met verschillende lagen. De nagellak droogt snel waardoor je geen uren bezig bent. Op de foto’s zie je 4 laagjes en een top coat.

Essie Coming Together nagellak nail polish

Essie: “I love you. and you love me. sigh! with you and this lavish pink bouquet, life truly is a bed of roses.”

Essie Coming Together nagellak nail polish

Coming Together heeft me heel aangenaam verrast en ik ben blij dat ik haar aan mijn collectie kan toevoegen.

Liefs Imke

2 Reacties op Essie Coming Together

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook