Nagellak,  Swatches

Essence trend edition The Little X-mas Factory

Essence trend edition Little X-mas Factory

Kerstmis komt nu echt snel dichterbij. Alle cadeauverpakkingen staan al in de winkel, de speciale aanbiedingen gaan van start en Essence heeft voor dit jaar een hele leuke trend edition uitgebracht. De naam van deze trend edition is Little X-mas Factory. Vandaag laat ik je de twee lakjes zien die ik uit deze collectie kocht.

Essence trend edition Little X-mas Factory Essence trend edition Little X-mas Factory

02 Let’s Take An Elvie
Ik dacht dat dit mijn favoriet zou worden. Sneeuw in een flesje dacht ik! En dat is ook zo … alleen is dit een nagellakje dat erg veel aandacht en werk vraagt. De formule is korrelig door alle glitters, wat het lakje echt ‘high maintenance’ maakt. Als je te weinig op je kwast doet is het niet mooi, maar teveel ook niet. En wat ik het meest storend vond, verrassend genoeg, .. is dat ik die glitters overal had zitten en ik ze haast niet verwijderd kreeg.

Essence trend edition Little X-mas Factory 02 Let's Take An Elvie

04 Meet Me Under The Mistletoe
Is dit een herhaling van afgelopen jaar? Jazeker! Het enige verschil is dat het lakje toen ‘Kiss Me Under The Mistletoe’ heette en nu ‘Meet Me Under The Mistletoe’. Dit is de exacte kleur uit de adventskalender van 2015. Hier is een link naar dag 11. Ook nu mijn favoriet van deze trend edition. Kleur is prachtig, formule geweldig en dekkend in twee laagjes.

Essence trend edition Little X-mas Factory 04 Meet Me Under The Mistletoe

Ook kocht ik de twee handcrèmes. Hele handige kleine tubes die heerlijke zoete geuren hebben. Aanraders!

Essence trend edition Little X-mas Factory

Ik vond The Little X-mas Factory bij de DM in Duitsland en ze is nu ook in Nederland te koop!

Wat spreekt jou aan uit deze trend edition?

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook