Nagellak,  Swatches

Essence trend edition Merry Berry

Essence trend edition Merry Berry

Hallo, hallo! Kerstmis is al weer een tijdje geleden en we zijn inmiddels alweer een trend edition verder… maar ik wilde je toch graag drie lakjes uit de Merry Berry collectie van Essence laten zien. Ik vond ze laatst in de uitverkoop voor €1,-. Misschien kun jij ze ook nog vinden en daarom leek het me leuk om ze nog aan je te laten zien.

Essence trend edition Merry Berry

Op mijn ringvinger en pink draag ik 01 The Masked Ball. Op mijn middelvinger draag ik 02 Purple with purpose. En op mijn ringvinger draag ik 03 Pink & Perfect. Pretty, pretty, pretty! En tot mijn verrassing vind ik Purple with Purpose het mooist. Ik dacht dat de andere twee mijn favorieten zouden zijn, maar het werd 02. Deze nagellak heeft een hele mooie shimmer en heeft daardoor een prachtige glans. En de kleur is gewoon yummie.

Essence trend edition Merry Berry

Heb jij een nagellakje uit deze collectie gekocht?

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook