Nail art

essence step into magic

Essence verrast ons vaak met hele leuke trend editions. ‘Step into magic wonderland’ is een van mijn favoriete collecties van dit jaar. In deze collectie zitten holografische tattoos! Wat zeg je? Ja …. holografische tattoos.

Zoals je waarschijnlijk weet kun je deze tattoos niet alleen op je lichaam gebruiken, maar je kunt ze ook op je nagels gebruiken! #score

Ik heb Va Voom op mijn nagels, een nagellakje dat ik als souvenir uit Amerika mee heb genomen. Ik heb het woord Magic uit een van de 3 sheets geknipt en vervolgens heb ik het woord in 3 stukken geknipt. En toen kwam het precieze werk … want ze moesten natuurlijk recht en op gelijke hoogte op mijn nagels komen. En met deze tattoos zit de afbeelding op een wit papiertje wat het moeilijk maakt om te zien waar je mee bezig bent. Water decals zijn dan veel gemakkelijker LOL.

De eerste keer ging het niet geheel vlekkeloos. De tattoo bleef aan het papiertje plakken. ik heb haar wel op mijn wijsvinger gekregen, maar de ‘m’ is niet heel strak. Met de andere letters ging het gelukkig beter.

Het holografisch effect is op de foto minder goed te zien, maar was er wel degelijk. Ik ben blij met het effect en zal zeker nog meer nail arts gaan maken met de andere afbeeldingen.

Wat is jouw favoriete trend edition van dit jaar geweest? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook