Overig

essence Royal Blue

Je mag me op ieder moment van de dag wakker maken voor een heerlijk blauw nagellakje LOL. En als ze dan zo mooi is als Royal Blue, dan helemaal!

Bij de assortimentswissel van een paar maanden geleden, is Royal Blue een van de nieuwe nagellakjes die essence aan haar assortiment heeft toegevoegd. Omdat blauw mijn lievelingskleur is, heb ik tientallen blauwe nagellakjes en ik heb daarom even getwijfeld of ik haar mee moest nemen om aan jou te laten zien. Maar dan weet Kruidvat mijn twijfel altijd weg te nemen, door een 1 + 1 gratis actie te houden.

Royal Blue is in mijn ogen meer een Navy Blue, maar dat mag de pret niet drukken. Ze heeft een hele goede formule en ik ben gewoon dol op de lakjes van essence.

Aanrader dus!

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook